Event 1 160 2 man axle, 130 log 1x, 140 log 2x

Vlad en ik samen de axle toen vlad de 130 en 140 log. 2e x helaas uit balans had hem al in de look. Was tactische beslissing vlad is sterker oh. We dachten mss 3a4 man in staat de grote houten 140 te doen dus gingen voor snelheid op de 130. Was precies zoals verwacht 4e plek.

Event 2 medley 380 Yoke, 120 farmers, 155 duckwalk

Lastig altijd op een knolleveldje.
Ik de Yoke en duckwalk gedaan, vlad de farmers. Ging Goes van start op de Yoke naar raakte pol en moest neerzetten toch goed voor 2e tijd. Je kunt met Enzo geen foutje veroorloven.

Event 3 duo cardl
Enzo en Björn 13 reps geloof ik. Jordi en randolf 16 ofzo. Wij 20 dacht ik, of 21? Was buiten mezelf kon naar 30 maar vlad ging out. Ik liet hem tot 2x toe niet stoppen. Was heerlijk.
Onderdeel gewonnen

Event 4 carcircle
Iedereen liep zo'n 2 rondjes per persoon. Björn deed er 2 en een kwart waarop enzo er drie bij deed. Ik had tegen vlad gezegd laat mij maar eerst, ik loop me leeg en dan weet jij precies wat te doen en kun jij maximaal op de Stones. Ik liep bijna 4 rondjes en vlad maakte vol tot 6. Eerste plaats op dit event.

Nu stonden enzo en Björn nog een half punt voor met Stones te gaan maar vlad is een fucking beest op Stones geworden dus...

Wij moesten voor enzo en Björn. 180 stone. Vlad deed 1, ik deed 1, vlad deed 1 en ik rolde hem weer naar hem terug. Vlad deed er nog eens 2 en ik mocht weer. Ik gad hem bijna maar de benen waren op. Björn en enzo waren. Enzo deed 1, Björn fail op pick up, enzo deed 1 weer fail Björn, enzo deed er nog 2 en was duidelijk kapot. Ze moesten nog 1 rep.... Björn kreeg hem niet op de schoot. Enzo lapped hem ik werd gek, hij komt omhoog begint te trillen en krijgt hem er niet meer overheen. Wij winnen met half punt verschil!