RawPowerBaarn Strength and Performance                                                                             

Sporten bij RPB

Trainingsopties voor sporters met ervaring in de krachtsport

Losse training 7.50 Euro bestaande leden. Vanaf 1 januari 2024 voor nieuwe leden 10 Euro

Je stuurt een bericht aan Gijs of Elke (zie link Contact ) die met je kijkt naar de mogelijkheden van die week. Je ontvangt hierna een tikkie. Je kunt meedoen aan de training van Gijs (strongman; mits ervaring of cursus te hebben gevolgd zie hieronder) of Elke (crossfit/kracht), of je trekt je eigen plan.

Onbeperkt trainen voor sleutelhouders 40 Euro.

Sleutelhouder worden kan je alleen na verloop van tijd en met goedkeuring van de eigenaar. Sleutels mogen nooit zonder uitdrukkelijke toestemming worden uitgeleend. De maand gaat in op de 1e van die betreffende maand. Leden maken op de 1e van die maand hun contributie over. Er is geen opzegtermijn, RPB gaat ervan uit dat opzeggen en sleutels retourneren in goed overleg gaat.

  

 

Trainingsopties voor beginnende krachtsporters of sporters die zich willen richten op strongman/women

Cursus strongman/woman 3x 2u. Kosten: 250 Euro.

In de cursus strongman word je intensief individueel begeleid om de beginselen van strongman onder de knie te krijgen zodat men veilig kan deelnemen aan de trainingen.

Sessie 1: Logpress, yoke, tyre

Sessie 2: Deadlift, farmers, weight for height

Sessie 3: Stones, truckpull, dumbbell

Personal training strongman/strongwomen 75 Euro.

Heb je ervaring in strongmantrainingen maar heb je nog nooit bij RPB getraind dan is het verplicht deze eenmalige training te volgen bij Gijs, die afgestemd wordt op je niveau. Heb je inderdaad de basis onder de knie dan kun je vrij komen trainen voor strongman/strongwoman.

Deze training kan ook als kennismaking met strongman/strongwoman worden gedaan uit nieuwsgierigheid naar de sport of bijvoorbeeld als aanvulling op je crossfit trainingen. Als er na deze basis besloten wordt dat men vaker losse trainingen zou willen afnemen is er de mogelijkheid om dat op basis van personal training te doen of door de opleiding strongman/woman  te volgen waarbij de 75 euro dan in mindering wordt gebracht op de kosten van de cursus.

De basistraining strongman/strongwomen kan met meerdere personen worden gevolgd. Maatwerk is mogelijk in overleg.

1 persoon: 75 Euro.

2 personen: 100 Euro.

3 personen: 120 Euro.

 

Trainingsoptie ongeacht je ervaring

Personal training 50 Euro per uur

Het is altijd mogelijk om een personal training te volgen. Gijs kan door zijn kennis en ruime ervaring iedereen stappen laten zetten op krachtsportgebied en samen met jou werken aan jouw persoonlijke doelen.